Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek hogy tetszik ez a...

Kinek hogy tetszik ez a regényötlet?

Figyelt kérdés

Bizonyosan jutott már eszünkbe olyan gondolat, hogy miközben mi álomra hajtjuk a fejünket, pontosan abban a pillanatban valaki más éppen felébred, s elkezdi napját, délutánját, esti műszakját, vagy épp hajnali ébredést igényelő munkáját. Talán csak egy könyvről emeli fel a fejét, mely felett sikeresen elaludt, vagy egy dögunalmas matematika órán bóbiskolt el a pad szélén. De ennek az ébredő embernek van egy párja, az az ember, aki pont abban a pillanatban alszik el.

Főszereplőnk nem más, mint egy magányosan élő, fiatal korában zseninek titulált, de később titulusát vesztett üzletember, aki a gyenge középosztályban tengeti életét. Munkahelyén egyszer arra ébred, hogy teljesen leizzadt, s álmában látni vélt valakit meghalni. Tisztán emlékszik a személy nevére, arra, hogy mit csinált, milyen módon halt meg. Még a legidiótább, mindenki által átélt részletek is totálisan megmaradtak benne.

Aztán mikor Ian Wrightraven internetes böngészésekor megtalálja az álma szereplőjének gyászjelentését, ráébred különleges képességeire. S Ian Wrightraven arra is ráébred, hogy ezzel az erővel csodálatos dolgokra tehet szert, akár gyilkosságok árán is.

2010. aug. 12. 01:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, olvasnám!
2010. aug. 12. 17:24
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon jó ötlet. Egyedi :)
2010. aug. 12. 19:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
sztem nagyon jó:D...szívesen elolvasnám:)
2010. aug. 13. 15:36
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem maga az ötlet tetszik, kreatív és egyedi! Ahogy elnézem ezt a rövid leírást, egész jól fogalmazhatsz, szóval valószínű, hogy jól tudod majd közölni az ötleteidet, mert azért erre is szükséged lesz. Nem elég egy jó ötlet, a megvalósítás is fontos! De úgy látom neked meg vannak hozzá az eszközeid.

Szóval remélem nem töri el mostanában senki a klaviatúrád/tollad. (: Nagyon szívesen elolvasnám a regényed, ha elkészülne.

2010. aug. 13. 16:12
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus,hajrá!:D
2010. aug. 14. 10:35
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó! ez már nekem is eszembe jutott, persze nem regényként, hanem hogy mi van, ha én elalszok, valaki felébred :) szívesen olvasnám
2010. aug. 16. 21:53
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat is. Reméljük egyszer olvasható lesz a kiadásomban. :D
2010. aug. 17. 01:27
 18/33 anonim ***** válasza:

Nagyon jó.:)

Remekül fogalmazol.

Szivesen olvasnám.:P

2010. aug. 24. 15:21
 19/33 anonim ***** válasza:
46%
te ... :D kiírod az ötletedet nyilvánosan h valaki ellopja? minyá ellopom és kiadom én egy kiadóval XD lényegében iet nem szabad csinálni szégyeld magad
2010. aug. 24. 18:09
 20/33 anonim ***** válasza:
89%
egyébként kur vanagy sablon sajnálom de még a harry potterben is elsütötték ezt a poént :( de am jó lett volna
2010. aug. 24. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!