Szerintetek az normális, ha valaki nem bír letenni egy könyvet a kezéből?
Éppen a Szent Johanna Gimi utolsó részét olvasom, mindjárt vége.😂
Ki az, aki már olvasta?😉
Várom a válaszokat!
Előre is köszönöm!
Newly
Csak annyit jelent, hogy tetszik neked a könyv. Igen, normális. A legtöbb olvasni szerető ember már találkozott ilyen könyvvel.
Rengetegen olvasták - régi könyv. Én még általános iskolásként rágtam magam végig a sorozaton, annak a korosztálynak jó szórakozás. Így egyetemistaként beleolvastam nemrég az 5. részbe (az az egyetlen, ami megvan a polcomon), és azt kell hogy mondjam, érettebb fejjel elég idegesítő olvasmány :D
Hidd el nekem, teljesen normális. :)
Kicsit fura nekem, amit az első ír, hogy régi könyv. :D a Harry Potter régi meg a Delfin-könyvek, a SzJG nekem viszonylag újnak tűnik. (Lehet, hogy öreg vagyok?)
Amúgy ez jellemző a gördülékenyen megírt könyvekre. Én olvastam, de nem az én világom, ellenben tapasztaltam más könyveknél, hogy nem tudtam letenni. És nagyon rossz, ha mondjuk le kell szállni a buszról vagy kezdődik az óra/munka, és fél kell hagyni. ;)
a "lopott szavak" megvan könyv formátumban?!?
üdv
Sziasztok! Nagyon köszönöm a gyors, hasznos válaszokat!
Newly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!