Leiner Laura irasio jok?
Egyesek kőkorszaki szinten maradtak valahogy, vagy csak próbálják utánozni az egysejtűeket?
Miért kell lopontozni más személyes véleményét, ha negatív? Ha én imádom a lecsót, de ti nem szeretitek, akkor is belétek kéne kötni? Mert az egy "nem jó" VÉLEMÉNY? Könyvekről beszélünk, könyörgöm... Ennyire ne legyünk már elítélőek más véleményével szemben. Ez nem politika. Ott szokták az ilyet, könyveknél, ami tiniknek szól, ne vezessük be. Ha lehet.
Még mielőtt lepontoznak az említett egysejtűek: hozzáteszem, hogy imádom Leiner Laurát!!4! Ahogy látom, ez a varázsmondat taszítja a piros kezet...
A negatív véleményt is meg lehet fogalmazni kulturáltan, anélkül nem kritika, csak fikázás.
„Szerintem gyenge a története/jellemábrázolása, a karakterek semmit nem fejlődnek, a főszereplő idegesítő” - vélemény
„Szerintem jól felépítette a világot, de XY szereplő gyenge” - ez is vélemény
„Egy rakás fos az egész, máglyára vele” - fikázás
„Nincs ízlésed, ha ezt olvasod” - személyeskedés.
(Ezeket most nem erről a konkrét könyvről írtam, csak szemléltetés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!