Még annó 12 évesen elkezdtem olvasni, viszont kb a 30-cadik oldalnál abbahagytam, mert nem fogott meg.
Mostanában annyian mondják nekem ezt a könyvet, hogy esküszöm, hogy adok neki még 1 esélyt.
2020. okt. 25. 09:43
12/21 anonim válasza:
Jó, de azért azt tudd hozzá, hogy ez egy gyerekkönyv. Ha sok tényleg jó felnőtt holmit olvastál, akkor azért szerintem a nosztalgia nélkül észreveszed a hiányosságait is. Legalábbis nálam a felnőtt kori újraolvasáskor ez volt.
2020. okt. 25. 09:51
13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira még nem nőttem ki belőlle.
12 évesen is az volt vele a bajom, hogy nekem nagyon "gyerekes" volt.
(Én régebben leginkább olyan könyveket olvastam, amik nem feltétlenül az én korosztályomnak szóltak. Például 12 évesen olvastam el az Útvesztőt, 13 évesen pedig a Csontvárost)
Szerintem adok neki még 1 esélyt.
Köszönöm szépen a válaszod😄
2020. okt. 25. 10:08
14/21 anonim válasza:
Miért kell lepontozni a válaszokat? Saját vélemény szerint kellett írni.
Nincs jó vagy rossz
2020. okt. 25. 10:35
15/21 anonim válasza:
Nekem a Wars of Light and Shadow sorozat Janny Wurtstől (magyarul a Beholder kezdte kiadni Fény és Árnyék háborúja néven, de pár könyv után megszakadt a fordítás).
2020. okt. 25. 14:22
16/21 anonim válasza:
Brandon Sanderson Kodszerzet
Peter V. Brett A Rovasember (Csak addig erdemes elolvasni, amig le van forditva magyarra. Sajnos a tobbit az iro elrontotta)
Kevin Hearne Vasdruida kronikai
2020. okt. 25. 21:16
17/21 anonim válasza:
A Szél Neve, Széthullott Birodalom
2020. okt. 28. 21:26
18/21 anonim válasza:
Stephen King-Setét torony sorozat
2020. nov. 2. 08:52
19/21 anonim válasza:
Én a Sötét erő trilógiát szeretem Kelley Armstrongtól. Romantikus, misztikus, nagyon ajánlom.
2020. nov. 9. 11:46
20/21 anonim válasza:
Tisztára meglepődtem hogy nem mondta még senki a Tűz és Jég dalát (#1-et leszámítva). Szerintem annak van a legjobb világépítése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!