Mi az a három legbrutálisabb, legjobb, legszebb (bármi leg. ) könyv, amit eddig olvastál?
Zárójelbe leírnád a könyv jellegét? (kaland, romantikus, fantasy, erotikus, stb.)
A legpocsékabbat inkább egy másik kérdésben teszem fel.
Olyan könyvek érdekelnek, amik nagyon megfogtak, ami után napokig nem tértél észhez, akit még evés közben is olvastál az ebédlőben, a buszon...
Philip Zimbardo: A Lucifer-hatás /a legnyomasztóbb/ (pszichológia)
John Steinbeck: Kék öböl/ Szerelem csütörtök ez ugyan kettő, de összetartoznak /a legkedvesebb, legjóindulatúbb/ (...se nem romantikus, se nem kaland...csak úgy van.)
Michael Ende: A Végtelen Történet /az útmutató, a legmegvilágosítóbb/ (talán filozófia kalandba csomagolva)
Dean R Koontz az eljövetel (horror jellegű természetfeletti könyv, nehány éve olvastam de még mindig 10/9es)
aztán a szürke ötven árnyalata (erotikus,szerlmes könyv, de kellő képpen vannak benne érdekességek és fordulatok, bár én ezt inkább csak akkor ajánlanám ha lány vagy)
és a rossz lányok nem halnak meg (piros pöttyös köny, misztikus)
Könyv legek az életemben:
Amit a legjobban szeretk: Harry Potter
Amit a legtöbbször olvastam: Egy különc srác feljegyzései
Amin a legtöbbet sírtam: Csillagainkban a hiba
Aminek a legjobban imádtam a szereplőit: Percy Jackson és az olimposziak
Ami a legjobban meglepett: Enigma és Flat out love (holtversenyben)
Amit a leggyorsabban olvastam ki: Párválasztó
Aminek a lehető legtovább halogattam a kiolvasását, hogy ne legyen vége: Éhezők viadala
Kurt Vonnegut: kb akármi, amit tőle olvastam, de mondjuk van egy novellás kötete, a Repülő macska, egyszerűen zseniális. Egyszerre abszurd, mégis realista, ironikus.
Stieg Larsson: Millenium trilógia: jó, ez három könyv, de mindhárom letehetetlen volt számomra, annyira izgalmas, felkavaró és érdekes
Gabriel García Marquez: Az ezredes úrnak nincs, aki írjon - nagyon elgondolkodtató volt, és elég elvont is, kevésbé a cselekmény, mint az érzések, benyomások a fontos benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!