Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi az a három legbrutálisabb,...

Mi az a három legbrutálisabb, legjobb, legszebb (bármi leg. ) könyv, amit eddig olvastál?

Figyelt kérdés

Zárójelbe leírnád a könyv jellegét? (kaland, romantikus, fantasy, erotikus, stb.)

A legpocsékabbat inkább egy másik kérdésben teszem fel.

Olyan könyvek érdekelnek, amik nagyon megfogtak, ami után napokig nem tértél észhez, akit még evés közben is olvastál az ebédlőben, a buszon...

2015. jan. 9. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Harry Potter, A nyugalom tengere, Zabhegyező, A Végzet Ereklyéi, Az éhezők viadala.

Nekem eddig ezek a könyvek voltak azok, amiktől elállt a lélegzetem, és amiket igazán a kedvenceimnek mondhatok.

2015. jan. 11. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 32 éves vagyok, két gyerekkel. Mindenfélét szívesen olvasok. Köztük ezek a kedvenceim:

A skarlát betű

Elfújta a szél/ Scarlett

Egy tiszta nő

Lady Chatterley szeretője

Harry Potter sorozat

Alkonyat sorozat

Agyalok és démonok

A Da Vinci kód

A szürke/sötét/szabadság ötven árnyalata (ma fejeztem be)

Te döntesz

Danielle Steeltől bármi

2015. jan. 11. 22:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó, 32 éves válaszoló!

Ez szuper, ezek nekem is nagy kedvenceim, írok neked én is, hátha még nem találkoztál velük, szerintem igencsak egy az érdeklődési körünk:

Csillagainkban a hiba

A lélek legsötétje

Az utolsó szerelmes levél

Holtodiglan

Add vissza az életem (irtó jó!!!!!!)

Veszélyes kötődés

Akit elhagytál

Felszáll a köd

Anya nélkül soha (jujjj, de sírós!!!!!)

A tűzpiros üveggömb

Keresztutak

Remélem van olyan, amit nem olvastál, mindenképpen ajánlom!

2015. jan. 12. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!