Ki lehet adni egy darab könyvet?
Figyelt kérdés
Szóval, ha én most írok egy könyvet, akkor azt meglehet oldani, hogy egy darabot csináljanak belőle? Mármint egyetlen egy darabot? Amit én tervezek/írok meg. Nem gondolkodtam olyanon hogy kiadom, csak hogy legyen egy saját könyvem, csak és kizárólag nekem.2020. okt. 13. 00:04
1/7 anonim válasza:
Biztos megoldható, ha van rá pénzed, de a magánkiadásnál annyira ezt nem díjazzák.
2/7 anonim válasza:
Kinyomtatod nyomtatón, elviszed egy könyvkötőhöz és bekötteted.
A kiadók minimum párszáz példányt nyomtatnak, magánkiadók is.
3/7 anonim válasza:
Igen, ahogy a második írta, arra gondoktam én is, a magánkiadásban se fognak egy könyvet nyomtatni, nem éri meg nekik, az meg, hogy magadnak negcsinálod is pénz.
4/7 Noren1989 válasza:
Ezt én nem nevezném kiadàsnak. Ki yomtatàs, kötés, inkàbb. Szerintem egy normàlisabb könyvkötőnél szép pénzért megcsinàljàk.
5/7 anonim válasza:
Könyvkötésre gondolsz, nem kiadásra.
6/7 anonim válasza:
Ha megvan amit ki akarsz nyomtatni (külalakra is), akkor szépen elmész valahova ahol nyomtatanak/xeroxolnak, és megkérdezed, hogy mennyiért nyomtatnák ki ezt neked xy méretben, 1 példányban, úgy hogy utánna össze is fűzik ilyen spirálfüzet szerűbe.
Nekünk pl anno a 11.-12.-es német könyvünk volt ilyen, mert kicsivel olcsóbban kijött (30 darab) mintha megvenné mindenki, csak azt xeroxolták.
Ha viszont rendes könyvként (rendes borító, ragasztva, stb) akarod a kezedbe fogni, akkor egy könyvkötőhöz is el kell menni. (S persze akkor ahhoz igazodva kell nyomtatni)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2020. okt. 13. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!