Hány darab könyvet olvastatok el eddig ebben az évben?
Bár nem tartom számon de olyan 30 és 50 között.
Nyáron a húgom ajánlotta és kölcsönadta a szürke 50 árnyalat mindhárom kötetét, de 1 hónap után visszaadtam neki, mert annyira pocsék könyv hogy az első kötet feléig sem jutottam el..Idén ez az egy olyan kötete volt amit képtelen voltam elolvasni..
Kb. 6.
Lassan olvasok, nekem így jó.
kereken 0.
Sajna nem találok egy darab normális könyvet.Sok minden érdekel de van amit elkezdek és az első 1-2 oldalnál abba hagyom mert a borító és a fülszöveg teljesen mást mondott.Te milyen könyveket olvasol?Hátha megtetszik egy..
51, az 52. folyamatban.
Mire nem jó a moly.hu ? :)
4-es válaszolónak!
Ha egy két oldal után már abba is hagytad a könyv olvasását, akkor te nem nagyon szeretsz olvasni.
A nagynéném mindig azt mondta, hogy olvassam el a könyvet legalább az ötvenedik oldalig, és ha tényleg nem tetsik, akkor letehetem.
Egy két oldal?? Na ne már... légy türelmesebb, nem minden könyv cselekménye indul be már az első tíz oldalnál... s az első-második oldalnál még inkább!
A kérdésre válaszolva: max 20-at (a háziolvasmányokon kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!