Ismer tek ilyen könyvet? (tiniknek szól, de nincs benne romantika)
(azért írtam külön a kérdés első szavát, mert másképp nem engedte a gyakori)
Olyan könyvet keresek, ami kamaszokról szól, de nincs benne szerelem, vagy legalább is nagyon a háttérbe szorul a fő történetszálhoz képest, és fiú karakterekből nincs benne túl sok, inkább lányok szerepelnek benne, nem fantasy műfajban íródott, tehát a való világban játszódik, és nem tizenkét éveseknek szóló könnyed történet, hanem valami komolyabb, idősebbeknek.
Ha valaki olvasta az Abigél című könyvet Szabó Magdától, valami ahhoz hasonló nagyon jó lenne, csak azt már olvastam.
Előre is köszi : )
Egyébként én se szerettem soha a romantikus sztorikat, de a Ha maradnék c. könyvet pl. imádtam, nagyon részletesen írt a családjáról, a legjobb barátnőjéről és a karrierjéről, emellett persze a kapcsolatáról is, de szerintem nem volt túltolva benne, engem nem zavart.
A filmfeldolgozását nagyon a romantikára élezték ki, nem volt rossz, de a könyv sokkal részletesebben ír minden más részéről a főszereplő életének, szerintem érdemes elolvasni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!