Tiniknek könyv? Vajon mit? Vörös pöttyös könyv.
Figyelt kérdés
Egy 13 éves lánynak kéne vörös pöttyös könyv és szeretném ha ,hogy ne legyen benne 18+-os rész.Előre köszönöm a válaszokat.
Ja és romantikus történet legyen és lehetőleg ne legyenek benne vámpirok ,manók stb.
Ja és ő nagyon szereti az időtlen szerelem trilógiát.
Valmi ahhoz hasonló könyv esetleg(időutazós téma)?
2019. jan. 5. 16:35
1/5 anonim válasza:
A LOL könyvek jók. Átlagos tinikről és szerelemről írnak bennük. Bár ez nem vörös pöttyös, de szerintem megéri. Pl: Mire jó a rosszfiú?, Titkok és exek éjszakája, Csókelvonó kockáknak
3/5 ciccca baba válasza:
On Sai - Apa, randizhatok egy lovaggal?
Időtlen szerelem trilógia
Mindee Arnett - Akkordél Akadémia sorozat
Cathy Cassidy - Csajok és csokik (nem vörös pöttyös, de kifejezetten fitaloknak szólnak a könyvek)
4/5 anonim válasza:
Szia! Nem tudom aktuális-e még, de ha szereti az Időtlen szerelem tirlógiát, akkor a Fellegszállót ajánlom ugyancsak Kerstin Giertől. Nagyon jópofa könyv, van benne szerelmi szál, de nem az a lényeg. Kedves, tiniknek való történet :)
5/5 anonim válasza:
Jenny Han - Fiúknak, akiket valaha szerettem
Audrey Niffenegger - Az időutazó felesége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!