Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tiniknek könyv? Vajon mit?...

Tiniknek könyv? Vajon mit? Vörös pöttyös könyv.

Figyelt kérdés

Egy 13 éves lánynak kéne vörös pöttyös könyv és szeretném ha ,hogy ne legyen benne 18+-os rész.Előre köszönöm a válaszokat.

Ja és romantikus történet legyen és lehetőleg ne legyenek benne vámpirok ,manók stb.

Ja és ő nagyon szereti az időtlen szerelem trilógiát.

Valmi ahhoz hasonló könyv esetleg(időutazós téma)?

2019. jan. 5. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A LOL könyvek jók. Átlagos tinikről és szerelemről írnak bennük. Bár ez nem vörös pöttyös, de szerintem megéri. Pl: Mire jó a rosszfiú?, Titkok és exek éjszakája, Csókelvonó kockáknak
2019. jan. 5. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre!
2019. jan. 7. 17:49
 3/5 ciccca baba ***** válasza:

On Sai - Apa, ​randizhatok egy lovaggal?

Időtlen szerelem trilógia

Mindee Arnett - Akkordél Akadémia sorozat

Cathy Cassidy - Csajok és csokik (nem vörös pöttyös, de kifejezetten fitaloknak szólnak a könyvek)

2019. jan. 8. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom aktuális-e még, de ha szereti az Időtlen szerelem tirlógiát, akkor a Fellegszállót ajánlom ugyancsak Kerstin Giertől. Nagyon jópofa könyv, van benne szerelmi szál, de nem az a lényeg. Kedves, tiniknek való történet :)
2019. febr. 1. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Jenny Han - Fiúknak, akiket valaha szerettem

Audrey Niffenegger - Az időutazó felesége

2019. febr. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!