Valaki mondana jó tiniknek való könyvet?
Figyelt kérdés
Remélem tudtok segíteni, nem rég kezdtem el olvasni és nem nagyon találtam olyan könyvet ami nagyon megfogna a tartalma alapján.
Amit keresek: Tinikről szóló, fordulatos, romantikus vagy ilyesmi könyvet remélem értitek.
Esetleg ha valaki olvasni szeretne egy fordulatos, tinikről szóló, izgalmas könyvet nagyon tudom ajánlani a "Mondtam már hogy szeretlek?" című könyvet és az egész sorozatot!!!
2020. máj. 2. 23:39
2/7 anonim válasza:
Luxen sorozat. Az első része az Obszidián.
3/7 anonim válasza:
Leiner Laura összes könyvét, a Hüvösvölgyi suli, Dac és LOL könyvek a legjobbak
4/7 anonim válasza:
Stephenie Meyer: Twilight saga sorozat és Jennifer L. Armentout- Origin 1.-The darkest star
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!
2020. máj. 6. 00:24
7/7 anonim válasza:
Leiner Laura - könyvek (szerintem a legjobb a Bexi, de a SzJG is nagyon jó, meg persze az összes többi is)
Beck Andrea: Be positive
Bencze Blanka: Pulcsiban alszom
LOL könyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!