Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a neve?

Mi legyen a neve?

Figyelt kérdés

Nos, elöljáróban szeretném elmondani, hogy egy fantasy történetet írok. A történet négy, fiatal férfiról szól, akik egy kirándulás alkalmával, átkerülnek egy teljesen másik világba, egy arany mintás fa miatt. Az ország varázslattal átitatott hely, tele különleges teremtményekkel - kentaurok, nimfák, törpök stb. -, a négy évszak négy uralkodója - a kissé csacska tavasz király, a forró fejű nyár királynő, a megfontolt ősz király, és az első ránézésre zordnak tűnő tél királynő -, akik közt nem szent a béke. Ott van a nagyokos tudós és a lámpaőr, az elátkozottak és még sok más. A négy férfi rendelkezik varázserővel, bár ők erről semmit sem tudnak. A történetben lesz veszekedés, meglepetések hada, háború, szerelem, törp rugdosás, kisse jetire hajadzó hegyi emberek és még sok más.

Nos, hiába töröm a fejemet, egyszerűen képtelen vagyok, valamiféle különleges, kissé idegen hangzású nevet adni a világomnak.

Kérlek segítsetek nekem!

Előre is köszönöm! ~^°^~ ♡♡

2020. szept. 27. 21:07
 1/8 anonim válasza:
Kemva
2020. szept. 27. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

haru

natsu

aki

fuyu

2020. szept. 27. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Hidvald, Temerenna
2020. szept. 27. 21:25
 4/8 anonim válasza:
Mehrda
2020. szept. 27. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Keress valami fantasy név generátort aztán ott csak találsz valamit
2020. szept. 27. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Meseország, Évszakország... Valami ilyesmi.

Este van már, csak ilyenek jutottak eszembe :D

2020. szept. 27. 22:08
 7/8 anonim válasza:
Hermada
2020. szept. 27. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Neked sokkal több minden jutott eszedbe alig másfélóra alatt, mint nekem hetek óta!

A generátort már próbáltam, de semmi érdemlegeset nem találtam...

Azért nagyon-nagyon köszönöm, ismét! :D

2020. szept. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!