Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég csak az egyik vagy...

Elég csak az egyik vagy mindkettő legyen otthon?

Figyelt kérdés
Bocsánat, ha rossz kategóriában vagyok, nem tudom, hogy hová kellett volna ezt a kérdést kiírnom, na mindegy. Szóval, van itthon kézfertőtlenítő szappan és alkoholos kézfertőtlenítő is. A szappanom erősen fogyóban van, hazatérés után mindig használom. Érdemes lenne ebből most berendelnem, vagy elég az alkoholos fertőtlenítőt használni hazaérkezés után? (Normális választ szeretnék!) Köszönöm ha válaszolsz!
2020. szept. 4. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hazaérkezés után elég, ha normál szappannal és vízzel kezet mosol.

Az alkoholos kézfertőtlenítők arra jók, ha nem tudsz kezet mosni, pl. útközben. Így teljesen felesleges otthon alkoholos kézfertőtlenítőt használni.

Kézmosásra meg jó a sima szappan. Nem kell fertőtlenítős.

2020. szept. 4. 07:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazad van. A szüleim is néznek rám nagy szemekkel, hogy minek a drága ilyen-olyan fertőtlenítős szappan. Ők is sima mezei boltban kapható szappannal mosnak kezet.
2020. szept. 4. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Sima szappannal mosd meleg vízzel legalább 2 percig alaposan, ujjak között, tenyeret is, ez untig elég, géles kézfertőtlenítőt én akkor használok ha kijövök boltból ahol megfogtam a bevásárló kocsit, árukat, illetve járművek kapaszkodói után, illetve ha nem otthon megfogok bármi olyat, amit már mások is megfogtak és nem tudok kezet mosni.
2020. szept. 4. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem szeretnék már drága fertőtlenítős szappanokra költeni. 😊
2020. szept. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!