Anyum otthon talált a földön kamagra 100 at. Csak a bátyámé vagy a pasimé lehet. Mindkettő tagadja hogy az övé lenne. Kinek hinnétek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 07:24
1/17 A kérdező kommentje:
Valami tipp, hogy hogyan derítsem ki az igazságot?
2019. nov. 16. 07:25
2/17 anonim válasza:
A pasiddal elégedett vagy az ágyban? Ha igen akkor hagyd a kérdést mert a pasid részéről így vagy úgy rendben van a szex, a bátyád szexuális életéhez meg szerintem nem sok közöd van. 😀
3/17 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy milyik fiatalember szedi.
4/17 anonim válasza:
Én teljes mértékben bízok a páromban, a ciki dolgokat is meg tudjuk beszélni
Így neki hinnék, de pl a volt páromban nem bíztam. Ezt neked kell tudni.
Azt is, hogy a tesód milyen típus, szokott hazudni stb
5/17 anonim válasza:
Szerintem engedd el a sztorit, semmit nem nyersz vele, ha megtudod (ha nem párod volt). Párod figyelmét felhívhatod, hogy ha nincs probléma, nem kell ilyet szedni, ha probléma van, mellette állsz, támogatod, mindent őszintén elmondhat.
8/17 anonim válasza:
Fogalmam sem volt róla, hogy mi ez, így rákerestem.
Nagyon esélytelen, hogy fiatalembereknek kellene potencianövelő, én is inkább apádra tippelek.
Vagy ha anyád egyedülálló, akkor a szomszédra, vagy a postásra.
9/17 anonim válasza:
Elképzelhető tudta ki használ ilyet, mert a tablettát is tudta: mi az. Ha valaki még sose látott ilyet, nem tudja egyetlen tablettáról: miről van szó, mi az a készítmény. Bár elképzelhető reklámban "mutatják magát a tablettát" (?)...
10/17 anonim válasza:
#8, tudod én honnan tudom, mi ez a szar? Onnan, hogy a volt kollégáim (nem, nem gyártósor, hanem iroda tele mérnökökkel), nyíltan kitárgyalták, hogy ki hol szerzi be, voltak köztük bőven 30 alattiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!