Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor fog összecsapni a Görög...

Mikor fog összecsapni a Görög és az Egyiptomi mitológia?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be a Kane-krónikák sorozatot. A Percy JAckson sorozat gyerekkorom egyik legnagyobb élménye volt, a többi könyvet hűségből olvasom, de.... most nem erről kell beszéljek :D

A lényeg az, hogy a Kígyó árnyéka végén már van utalás az "idegen másiára", valamint a Szobek fia (novella) is elég baljóslatú...

Van információja bárkinek is arról, hogy a két mitológia összefonódásáról, közös kalandokrol készült-e már könyv? Fog készülni? Vagy jelenleg erről még senkinek nincs infója?

2020. szept. 18. 17:46
 1/2 A kérdező kommentje:

Egyébként ha már írtam :D

Ti beszerzitek az Apollón próbáit?

(Belekukkantottam a könyvek leírásaiba, nem találtam utalást arra, hogy Carterék képviseltetnék magukat :) )

Így ez nem fog mitiválni.

Mindemellett viszont nekem az Olimposz hősei annyira már nem jött be, min az eredeti Percy Jacksonos...

Ti mire számítotok az új könyvsorozattal kapcsolatosan?

2020. szept. 18. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Elvileg van egy kis plusz könyv angolul

Mindenesetre én nagyon várom már, hogy mi lesz belőle, meg ugye ott van a norvég sorozat is :DDD

2021. ápr. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!