Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudok írót találni az...

Hogyan tudok írót találni az élettörténetem megírására? Az elmúlt 5 évben olyan eseményeket éltem át, amiből biztosan érdekes könyv születhetne és esetleg tanulságos lehet azok számára, akik külföldön próbálnak szerencsét.

Figyelt kérdés
Rengeteget olvasok, de én sajnos nem rendelkezem írói vénával, ezért szeretném, ha más írná meg a történetemet. Nem szeretnék részleteket írni az életemről itt, hogy más nyerjen inspirációt belőle. Konkrét választ szeretnék a kérdésemre. Kíméljenek, akik csak azt tudják mondani, hogy a saját élete mindenkinek érdekes, mivel nem keresnék írót, ha nem lenne valóban érdekes és egyedi a történet.

2020. aug. 21. 07:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik bérírás (kevesen vállalják), de azt meg is kell fizetni.
2020. aug. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!