Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Új, jó, érdekes, izgalams...

Új, jó, érdekes, izgalams könyv 25 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Tudnátok valamilyen könyvet javasolni? Ajándék lenne. Tudom, hogy a lány szeret olvasni, és én nem értek a könyvekhez. Nem tudom pontosan, miket olvas. Mindig valami újat, nem iylen nyálas szerelmes cuccokat, de persze ha van ebnne szerelems, az nem baj, csak izgalmas is legyen. Lehet kicsit elvontabb, egy érdekes témáról, pl. múltkor valami árván maradt lány életéről olvasott, hogy hogy nőtt fel szülőpk nélkül.
2020. ápr. 17. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

R. F. Kuang: Mákháború (fikció)

Neil Gaiman: Óceán az út végén

2020. ápr. 17. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor szerintem érdemes inkább utalványt ajándékozni neki, pl. egy könyv árának az értékében, pl. 5000 forint és akkor majd azzal tud magának olyan könyvet venni, amit még biztosan nem olvasott, illetve szívesen elolvasná.
2020. ápr. 17. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!