Hogyan szerezzek ihletet történetíráshoz?
Tehát a filler fejezetekre gondolsz. Én azzal tölteném őket, hogy jobban kibontom a karaktereket, esetleg visszaemlékezés régebbi eseményekre adott karakterek múltjában amik kihatással vannak a motivációjára, ezáltal az ember könnyebben azonosulni tud velük.
Hogy pontosabb választ tudjak adni, ahhoz tudnom kéne, hogy alapvetően milyen műfajban írsz, milyen terjedelemben, milyen formátumban... és akkor tudnék javasolni pár dolgot amik azokhoz illenek.
írj nekem, en adok ötletet ha szeretnéd :)
(en is történetet irok, ebben a pillanatban xdd)
A 3. hülyeséget beszél.
Vannak írói húzások és kevés regény születik spontán módon.
Olvass, fantasy-t, sci-fi-t, regenyeket, esetleg a tiedhez hasonló témájúakat, semmitől nem fejlődik jobban a fantázia...
Esetleg hallgass különböző stílusú zenéket olvasás közben es próbald meg a könyv világát fejben összeszinkronizálni a zene hangulataval, en ilyen gyakorlatokkal rengeteget fejlődtem fantáziában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!