Írok egy könyvet Wattpadon, de sajnos nem jön az ihlet. Hogyan szerezzek ihletet? Tippek?
Hát, nem tudom. Én például mikor nincs ihletem képeket nézegetek, vagy zenét hallgatok. Esetleg olvasok vagy nézek valamit, hátha jön valami ötlet. De a könyvel kapcsolatos témákról is olvasgathatsz.
Amúgy milyen könyvet írsz, szívesen beleolvasnék.
Néha nincs ihlet pár napig, akár hetekig is, és ilyenkor szerintem nem kell erőltetni, mert abból semmi jó nem származik.
Ha nagyon nem jön, keress a sztori hangulatához illő zenéket, hallgasd őket, és olvasgasd a már megírt részeket! Észre sem veszed, és továbbköltöd majd.
Én azért nem javaslom, hogy olvass másoktól hasonló sztorikat, mert amikor én ilyet csináltam, annyira megtetszettek azokból különböző részek, akár az egész cselekmény, hogy utána sajnáltam, hogy nem írhatom bele a sajátomba. Persze, beleírhatom, de az már nem ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!