El akarok kezdeni konyveket olvasni, mit ajanlanatok elsonek?
Nem mert valami proli volnék, csak eddig nem birtam ra magam, valahogy a sorozatok jobban lekotottek.
Szoval valami olyasmi konyvet tudnatok ajanlani ami kellokepp edekes, sot nehez letenni? Valami izgalmas tortenetet, ami jo lenne elso rendes olvasmanynak.
Cassandra Claret ajánlom. A végzet ereklyéi sorozata világhírű bestseller lett, az első részéből film is készült, a Csontváros. Sorozat is van belőle a Shadowhunters, de ha olvastad a könyvet akkor az egy borzalom az a sorozat. Az eredeti műt nem követi és a szereplők is teljesen más jellemet kaptak.
A könyv viszont letehetetlen és 6 részes így sokáig élvezhetek. Romantikus, drámai, fantasy és irtó vicces. Én nagyon sokat nevettem rajta, mai napig a kedvencem.
Aztán Silbert ajánlom még. Szintén vicces, és romantikus, fantasy.
De J.R.R. Tolkient sem hagyhatom ki innen. A regényei bonyolultak és igazán lekötnek, hiába láttad a filmeket a könyv akkor lehengerlő, teljesen bele lehet élni magad, annyira szépen és hitelesen írja le az adott szereplő érzéseit, a táj látványát, és mikor olvasod elgondolkozol rajta, hogy vajon valah tényleg létezett ez a világ? Mivel olyan kidolgozott, hogy évszázados történelme van, amit akár töri órán is tanulhatnál, a nyelvekről meg ne is beszéljünk. Fantasztikus ember volt Tolkien.
Hogy kicsit elszakadjunk a fantasytól André Acimant tudom ajánlani. Ő is hihetetlenül gy, gyönyörűen ír, és olyan romantikusan, hogy azonnal bele szeretsz te is a szereplőkbe.
Remélem nem lett túl hosszú és unalmas, és tudtam segíteni. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!