Más is észrevette a Harry Potterben a bakikat? Akár a filmben, akár a könyvben?
Figyelt kérdés
pl Harry az 5.részben látja csak a thesztrálokat, pedig előtte is találkozott a halállal,pl a szülei halála, Mógus halála az első részben stbi2010. aug. 3. 02:52
11/13 anonim válasza:
Az első könyv végév:
"Úgy sejtem, félúton repültünk el egymás mellett. Alighogy leszállt a gépem,
rádöbbentem, hogy valójában ott volna a helyem, ahonnan épp eljöttem. Kicsit elkéstem,
de azért még maradt annyi feladat a számomra, hogy eltávolítsam rólad Mógust."
Dumbledor,repülővel ment a Mágiaügyi Minisztériumba?!!
És Charlie barátai hogy a fenébe tudtak berepülni a birtokra,hogy elvigyék Norbertet?És a védőbűbájok?!
12/13 Qrsi95 válasza:
Az ötödik részben Hermione azt mondja hogy Cho az RBF-ek miatt is aggódik de a könyvben azt írják hogy Cho egy évvel idősebb tehát ő már letette a vizsgát, ezért emiatt nem aggódhatna :p
13/13 anonim válasza:
Előző kettőnek: nem csak repülővel lehet repülni, pl. a hatodikban is seprűvel mentek vissza Dumledore-ék a suliba. Vagy mondhatta képletesen is. Repülőgépről egy szót se szólt, csak repülésről :D
Chóból meg simán kinézem, hogy megbukott a viszgán és pótvizsgáznia kellett XD Vagy Harryé miatt aggódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!