Vannak olyan könyvek, amikre azt mondanátok, hogy hozzá tartoznak az alapműveltséghez?
7: Azzal nincs probléma, hogy válaszolt a kérdésre. A válasza nem tetszett, mert eltér a véleményem. Nem pontozgatok, de ezek szerint van aki egyetért velem.
"Nemcsak gyilkosság van benne, ez nem egy krimi, vagy kaszabolós horror."
Ez nagyon szép hasonlat. Tényleg nem puszta kaszabolós horror, annál is rosszabb.
10: Keressek rá a neten, hogy a gyakorikérdés felhasználói milyen könyveket tartanak alapműnek? Oké....
12: Nem lehet túl széleskörű az ismereted a könyv felől. A biblia istene pl. csecsemőket is meggyilkoltatott.
Szerintem ezt ne feszegessük tovább.
Azokkal is van baj. És nem gyűlölöm a keresztényeket, csak a biblia egyes részeit, ami miatt senkinek nem ajánlanám attól függetlenül, hogy pozitív értékek is vannak benne. Messzire elkerülendő mű.
Már bánom, hogy kinyilvánítottam a véleményemet. Nem akartam senkit megsérteni.
"A válasza nem tetszett, mert eltér a véleményem."
Tipikus fadarab egysejtű reakció: "Nem tetszik a válasza, mert nem ugyanaz a véleménye, mint nekem, pedig azt kérdeztem."
Ja nem. Nem is egysejtű. Inkább kő. Szerintem, kérdező, nyugodtan állíts össze egy listát saját magadnak, akkor nyugodtan egyetérthetsz magaddal, még vállon is veregetheted magad.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!