Milyen angol könyvet ajánlabátok?
Előre is bocsánatodat kérem, mert tudom, fel fogod magadat k*ni a kérdésen, de téged annyira hidegen hagyott idáig az olvasás, hogy fogalmad sincs róla, mit olvasnál szívesen? Hogy még egy rohadt témakört sem vagy képes megjelölni, hogy nem érdekelnek a vadászkalandok, utálod a tojásrántotta recepteket olvasni, vagy szereted a westerneket, Harry Pottert, netán Hitlert... Fiú vagy vagy lány, netán fiús lány vagy lányos fiú...
'Tehát egy olyan könyvet szeretnék amit könnyű megérteni.'
Nincs ilyen! Vagy van. Attól függ, hogy éppen a szókészletét a könyvnek vágod-e, vagy nem. És ha szeretnéd JOBBAN megtanulni a nyelvet, akkor az erőfeszítés nem kerülhető ki.
Kedves 4-es!
Nem!! Egyáltalán nem hagyott hidegen az olvasás! Imádok olvasni, amikor csak tudok olvasok. Én a ti véleményetekre voltam kiváncsi. És pontosan jól tuom hogy az erőfeszítés nem kerülhető el a nyelvtanulásban, sőt semmiben sem kerülhető el. És amúgy meg magyar könyvek is vannak amiket nehezebb és könyebb megérteni.(ezt csak úgy mellékesen)
A többieknek nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!