Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy tizenhárom éves fiúnak,...

Egy tizenhárom éves fiúnak, aki állandóan a gépen játszik, milyen könyveket ajánlanátok? (Lehet magyar és angol nyelvű).

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha állandóan gépezik, akkor nem biztos, hogy szívesen olvasna. De próba szerencse. Nálam a Harry Potter könyvek örök kedvencek.
2020. jún. 9. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 13 éves fiú nem hiszem,hogy éppen könyveket fog olvasni. Hogyha leakarod szoktatni a gépezésről és képrenyéget ajánlanék.
2020. jún. 9. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán olyan témájú kéne, ami közel áll hozzá... Én Könyvmolyképzőn láttam pár videójátékos témájú könyvet, talán egy olyat szívesebben venne a kezébe, mint mondjuk egy kötelező olvasmányt.
2020. jún. 9. 18:00
 4/6 b1812567 ***** válasza:
100%
Komolyabb képregény tényleg jó lehet, illetve jó lenne tudni, mikkel játszik. Nagyon sok mindenhez adtak ki könyvet is.
2020. jún. 9. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismertető alapján ez szerintem kezdésnek jó lenne. Nem szépirodalom, hanem pont egy most felkapott játékhoz kapcsolódik, de regény:

[link]

[link]

Meg a kedvenc filmei is egy jó kiindulási alap. Star Wars könyv pl annyi van, mint csillag az égen.

2020. jún. 10. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
41%
NEhogy képregényt aggyatok a kezébe rontana a helyzeten. Ha érettebb akkor mehet a Magisztérium vagy Démonciklus sorozat izgalmasok és egykoru emberekről szolnak. Ha nem annyira akkor a 39 kulcs sorozatot ami egy izgalmas könyv megint vele egykoruakkal főszereppben. Mivel játszik ha szabad megkérdeznem? Én 5 évvel csak gép előtt ültem de a 39 kulcs sorozattal kezdtem gazán belemélyülni akönyvek világába kialakult az ízlésem és most már csak a karantén alatt 20000+ olvastam. Olyan környezetet kell teremteni ahol nem tud mást csinálni mint olvasni. Nem szabad úgy erőltetni hogy muszály elolvasni. Hagyd előtte és ha nincs mit csinálnia majd csak kinyitja. Mint velem is történt.
2020. jún. 12. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!