Milyen angol nyelvű könyvet ajánlanátok egy kezdő angolosnak?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem el tanulni angolt az iskolában. Most járunk a múlt időnél. Szeretnék angolul olvasni,hogy fejlődjek, csak olyan könyv kéne ,amit én is megértenék. Arra gondoltam, mivel nincs lefordítva az Appolón próbái ezért abba kezdenék bele. Egyéb más ötlet? Valami könnyen érthetőt keresek. 16/l2020. máj. 8. 22:54
1/3 anonim válasza:
Szia! Én az ELI-young readers könyveket ajánlom, több szintje is van, vannak közte irodalmi művek feldolgozásai is magasabb szinteken, illetve sok szómagyarázat.
2/3 anonim válasza:
Szerintem fölösleges túlgörcsölni a dolgot. Válassz valamilyen ifjúsági regényt, aminek remélhetőleg egyszerűbb a nyelvezete és ha nem értesz valamit, illetve a szövegkörnyezetből sem jössz rá, mi akar lenni, kiírod magadnak akár kontextusában és majd rákeresel.
3/3 anonim válasza:
Én abból gazdálkodom, amit itthon találtam: Andersen: Fairy Tales. És tökéletesen érthető a nyelvezete, bár egyes történetek nem épp gyerekeknek valók.
Szintén 16/l, másfél éve tanulok angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!