Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a címe?

Mi legyen a címe?

Figyelt kérdés
Hali! A könyvemhez szeretnék címet találni, de nincs annyira ötletem. A lényeg, hogy valami szerelemmel, nyárral és zenével kapcsolatos legyen, valami zenére utaló mindenképp legyen benne. Köszönöm annak, aki ötletet ad!Csak akkor írj, ha ötleted van, lehurrogást nem kérek.

2020. jún. 14. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Tudom, hogy nem úgy konkrét cím, de:

Nem tudom te hol tartasz a sztori írásával, de én úgy csinálom, hogy megírom, szógenerátorban beírom a történetre jellemző szavakat (olyasmiket ad majd ki), számgenerátorban benyomom az 1-10ig generálást, annyiszor megpörgetem a szógenerátort, kiad szavakat, összerakom, és kész a cim. (A szavak majd összerakódnak a fejemben, és kitalálok egy címet, könnyebben megy általában, mert meglendít) :) nekem eddig bejött

2020. jún. 23. 07:13
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem miért pontozzátok le a válaszom, javasoltam valamit, ha nem tetszik tartsd magadban, de nem kell lejjebb rontani a statommat...
2020. jún. 23. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyári zenélő szerelem
2020. jún. 23. 14:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeket!
2020. jún. 25. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Húrra/húrokra hangolódva
2020. jún. 27. 02:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló az előzőhöz, de

Egymásra hangolva

Te, én és a nyári dallamok

2020. jún. 28. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!