Van olyan terv, hogy legyen ennek az oldalnak sötét módja is?
Figyelt kérdés
Leginkább csak annyit képzelnék el, hogy a fehér háttér helyett legyen választható egy sötétszürke meg egy fekete háttér is, egyrészt az OLED kijelzőkön kevesebbet fogyasztana, másrészt a szürke (meg a fekete) szemkímélőbb. Természetesen a sötét módban a kékek árnyalatán meg a kék alapon szereplő szövegeken is kellene valamit csiszolni, de szerintem egy sokkal "menőbb" megjelenést kölcsönözhetne az oldalnak.2020. jan. 11. 22:45
2/8 anonim válasza:
Ez az oldal úgy 6-8 évvel el van maradva a többi weboldaltól, ha a fejlesztéseket nézzük.
Valakinek ez bejön, valakinek meg nem.
Sok minden "jobb" lenne itt, viszont esély az szinte 0 hogy bármi (pénzes) fejlesztés várható lenne a jövőben.
Előbb fog megszűnni mint hogy pénzt ölnének új funkciókba vagy dizájnba.
3/8 anonim válasza:
Google sincs agyon díszítve, meg a kóla logója sem.
Inkább mobil applikációt tudok elképzelni. A kérdés, hogy érdemes-e bele energia, ha az oldal csak kérdések és válaszok feltételére van. Arra pedig tökéletes a mostani állapot is.
4/8 anonim válasza:
Egy sötét hátteret én is díjaznék, ez a sok fehérség nagyon szembántó tud lenni, főleg este.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Tekintve, hogy tizenéve gyakorlatilag semmilyen fejlesztés nem történt az oldalon, és lenne ennél sürgősebb tennivaló is, kizártnak tartom.
7/8 anonim válasza:
Ha Samsung telefonod van akkor ha sötét módba rakod a telefont és Samsung böngészőböl nézed akkor totál fekete ami normál esetben fehér.
8/8 anonim válasza:
Ha PC -n (vagy Mac -en) használsz Chrome -ot, ott van egy extension, amivel minden weboldalt el tudsz sötétíteni tetszőleges módon, tökéletesen működik a GYK. -val is, most próbáltam.
Dark Night Mode a neve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!