Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik lenne a legjobb első...

Laura50 kérdése:

Melyik lenne a legjobb első könyv Stephen King-től?

Figyelt kérdés

Már régóta nézegettem a könyveit de még nem éreztem magam elég nagynak hogy olvassák tőle. De most hogy 16 leszek lassan szeretném az egyik könyvét elolvasni.

Melyiket ajánlátok?

Már olvastam krimiket de horrort még nem így elsőre valami "gyengébbet" szeretnék de mégis valami borzongosabbat.

2020. jún. 12. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én az Állattemetővel kezdtem, azóta hatalmas rajongója vagyok :)
2020. szept. 18. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyjából pont 15-16 évesen olvastam én is az első King-regényemet, az a Ragyogás volt. :)

Nekem az azóta is benne van a top3-ban, biztos amiatt is, mert az első volt, és emiatt mély nyomokat hagyott bennem akkor, talán elsőre emiatt nem javaslom.

Talán érdemes lenne a Carrie-vel, vagy a Christine-nel kezdeni. Nekem előbbi jobban tetszett, rövidebb, nagyjából 1 nap alatt is olvasható és hozza azt a Kinges-stílust, ami a horrorjait jellemzi.

2021. ápr. 2. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
A sárkány szeme szerintem nem rossz könyv, pont most olvasom németül, és eddig nagyon tetszik. Nem túl durva,pont jó.
2021. ápr. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!