Melyik lenne a legjobb első könyv Stephen King-től?
Figyelt kérdés
Már régóta nézegettem a könyveit de még nem éreztem magam elég nagynak hogy olvassák tőle. De most hogy 16 leszek lassan szeretném az egyik könyvét elolvasni.
Melyiket ajánlátok?
Már olvastam krimiket de horrort még nem így elsőre valami "gyengébbet" szeretnék de mégis valami borzongosabbat.
Azt hiszem, számomra az első könyve az Állattemető volt, s az iszonyúan tetszett, viszont elég durva volt!
Talán ami nem annyira kemény az a Tortúra, A tűzgyújtó és a Hosszú menetelés.
Az Újjászületést semmiképp sem ajánlom elsőre, engem nagyon megrázott az a könyv.
2020. jún. 12. 20:35
2/13 anonim válasza:
Cujo
2020. jún. 12. 22:40
3/13 anonim válasza:
Nekem az első könyve tőle az a Talizmán volt. Kezdésnek tökéletes, nagyon semmi hátborzongató nincs benne, csak annyi amennyit King kötelez magának. Igazából ha nem a horror miatt olvasod, csak az írónak a stílusa keltette fel az érdeklődésed akkor mindenképpen ezt ajánlom.
2020. jún. 13. 18:44
4/13 anonim válasza:
Én az Állattemetővel kezdtem és imádtam.
2020. jún. 14. 13:27
5/13 anonim válasza:
Én most olvastam tőle nem rég a Kívülállót, tetszett nagyon.
2020. jún. 15. 19:45
6/13 anonim válasza:
A csipkerózsikák-at is ajánlom tőle.
2020. jún. 16. 09:24
7/13 anonim válasza:
Ha gyengébbel szeretnél kezdeni, akkor ne az AZ-t és végképp, semmilyen körülmények között ne a Ragyogást vedd elő először.
2020. jún. 19. 10:44
8/13 anonim válasza:
Tortúra avagy Carrie rendkívül jó kezdésnek.
2020. júl. 1. 19:03
9/13 anonim válasza:
Én 13 évesen lettem a Stephen King könyvek rajongója :D
1.Kedvencek temetője
2.Ragyogás
3.Talizmán
4.Mobil
...
Nekem ez ilyen sorrendbe megfelelt de lehet ha valaki nem bírja nagyon ezt a műfajt akkor ne a kedvencek temetőjével kezdjen :)
De kezdésnek a talizmánt ajánlom vagy a Christine-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!