Milyen történeteket (esetleg írókat) ajánlanátok?
(Wattpad)
Figyelt kérdés
Szeretnék írni egy olyan kritikás/ajánlós "sztorit", ami nem a kezdők történeteivel hanem az úgymond "népszerű" wattpadosok alkotásaival foglalkozik, hiszen azok közül is nehéz kiszűrni azokat, amik tényleg igazán jók.
Ti miket ajánlanátok? Kiknek a sztorijáról olvasnátok szívesen egy véleményt?
Miért wattpad jót szinte soha nem fogsz magyarul találni. Főleg ha van egyedi igényed. Mond mi kell mit szeretsz és elküldöm online. Wattpadon csak kezdők vannak de ha te fiatalabb vagy akkor gondolom megelégszel a nagyon kis igénnyel. Olyan problémák mint modjuk hely név és általános klisékkel. Roszzul felépitett világgal vagy olyannal aminek a hátteréröl külvilágárol semmit nem tudunk meg. Nincs karakterfejlődés stb. Mégegyszer mond meg a stílusodat és keritek neked egy könyvet amit emailban elküldök.
Kedves 1-es: Wattpadon is vannak nagyon jó amatőr írók, akik érdekes, jól kidolgozott történeteket tesznek fel. Azért, mert te még nem találtál jókat, csak amiket leírtál, még nem kéne általánosítani. Nemcsak a fiatalok tesznek fel írásokat. Sőt, az idősebbek között is vannak pocsék írók, míg a fiatalok között is vannak nagyon jók.
2020. jún. 13. 18:59
5/11 anonim válasza:
Jól tudom hogy van csak nagyon ritka. Magyarról soha nem hallottam aki inneni könyvéről lett híres külföldiről már igen.
2020. jún. 13. 20:32
6/11 anonim válasza:
Lazigha: Mert itt nem kapják fel a Wattpados írókat. Ennyi. Meg szerintem itt sokan nem is azért írnak, hogy kiadják a regényeiket, hanem pusztán hobbiból.
2020. jún. 13. 21:37
7/11 anonim válasza:
Nézd meg marvelgirl22_ oldalát. Szuper történeteket ír!
2020. jún. 17. 14:26
8/11 anonim válasza:
Szia. Én írok wattpados sztorikat. :D Nem mondom, hogy tökéletesek, de szeretnék fejlődni szóval örülnék ha megnéznéd őket.:)
A profil: Csakegylany22
A könyvek: A láthatatlan lány, Miért?, Tündérmeséből rémálom.
Ha úgy döntesz megcsinálod kérlek jelölj meg, hogy majd elolvashassam. Előre is köszönöm. :)
2020. jún. 24. 15:54
9/11 anonim válasza:
Én is írok Wattpadon, többnyire fanficekt anime-fandomokban és BL-műfajban. Plusz van egy original BL-történetem is. Androsama néven keressetek, ha érdekel. :)
Nem tartom magam kiemelkedő írónak, de sok embernek tetszenek az irományaim. :)
2020. jún. 24. 16:37
10/11 anonim válasza:
Szia nekem is van egy "könyvem" fent wattpadon. Ha érdekel, írnál egy privát üzit? Elküldöm ott a linket. Kíváncsi lennék a véleményedre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!