Wattpad! Hogyan jusson el másokhoz a történetem?
Figyelt kérdés
Új vagyok még wattpadon, nem tudom, hogyan működik, azonban írtam egy történetet, publikus, viszont szeretném, ha lenne, aki elolvasná, ha eljutna az emberekhez, követnék a folytatást
Nyilván nem megy csettintésre az ilyesmi, és nem azonnal, de jó lenne elindulni valamerre
2020. márc. 28. 16:05
1/3 anonim válasza:
Hirdesd, mást nem tudsz. Illetve frissítsd rendszeresen.
2/3 anonim válasza:
Van sok facebook csoport, ami alkalmas a történetek hirdetésére. Ajánlom azokat. Illetve akár ide is belinkelheted, vagy ha nem, akkor priviben elküldheted nekem a linket, mert sok a szabadidőm, szívesen lecsekkolom. :)
Illetve az is segíthet, ha wattpadon sok történet alá kommentálsz. Mert így növeled annak az esélyét, hogy valaki rákattint a nevedre és megtalálja a történeted.
3/3 anonim válasza:
Küldj linket én elolvasom és bekövetlek.Nekem is van egy történetem,nem hírdettem de szépen lassan beindult.Nekem így jó,nem is akarom senkire ráeröltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!