Alkottam egy világot, de történetem az nincs. Első regényem lenne. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kidolgoztam a teremtéstörténetet, a világ történelmét, vannak ötleteim a földrajzával kapcsolatban. Pár szereplő és az ő kapcsolatuk is megvan, de nem tudom, hogy mi legyen a konfliktus, ami nem sablonos. Honnan gyűjtötök ihletet a történetetekhez? Sokat olvasok, nyitott szemmel járok a világban, de lassan két éve, hogy a polcon porosodik a vázlat (pontosabban a Word alkalmazásban)2019. júl. 29. 12:02
1/3 anonim válasza:
Akkor kb ennyi! Ha nem tudsz egy ilyen alapvető problémán túllendülni és segítség kell hozzá, akkor neki se állj. Nem trollkodok, de kár bele az idő.
2/3 anonim válasza:
Ismerős érzés. Igazából evvel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Ugye azt írtad, hogy "de nem tudom, hogy mi legyen a konfliktus, ami nem sablonos". De sablonos ötleted van? Mert ha van egy ötleted, de csak azért nem azt akarod használni, mert sablonos, az nem feltétlen baj. Mármint, a sablonos sztorit is meg lehet jól írni. Pont, hogy a sablonosnak induló sztorit is egyedivé lehet kreálni. Szóval ha szerintem van egy sablonos ötleted, akkor kezdd el úgy írni. :)
3/3 anonim válasza:
Valamihez ígyis-úgyis hasonlítani fog, ne aggódj a sablonosságon, sokkal inkább a karaktereknek kell egyedinek lenniük, mintsem a helyzetnek amiben vannak, de megintcsak, épp azt teszi az olvasó számára azonosulhatóvá a történetet, ha élt át hasonlót. Nemtudom alapvetően eddig mit találtál ki, fantasy vagy modern settingű a világ, de érdekel a koncepció, ha privátban írsz róla kicsit több információt meg esetleg a karakterekről, akkor megpróbálhatunk eljátszani pár gondolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!