Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megéri megvenni egy könyvet...

Megéri megvenni egy könyvet eredetiben hacsak 1xer olvasod el, vagy néha? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Igen.

És moly.hu-n tovább adsz rajta 90%os áron.

Simán megéri neked is, a következőnek is.

De még jobban megéri, ha sokat olvasol, a könyvtár használata.

Nekem vannak könyveim, amiket elolvastam és tovább adtam. Már fene tudja hol vannak.

2020. jún. 9. 23:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem bántad hogy oda a pénzed?
2020. jún. 9. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem.

Amiket tovább ajándékoztam, ott örültem, hogy más is olvassa.

Amit moly.hu-n adtam el, azon max 20%ot buktam, de inkább csak 10et. Az meg nem sok.

Sőt! Onnan is vettem a könyvek részét.

Volt, amit megbántam. De nem a 80 forintos Rejtő könyvet :) inkább a 2000 forintos, ha Háború lenne mi nálunk c. könyvet. Azt inkább kidobtam, az olyan vacak. Azt kölcsön sem adtam senkinek, inkább lebeszéltem róla mindenkit. Azt de utáltam :)

Amit sajnálok, hogy a Neuromancer könyvem nem adja vissza, akinek kölcsön adtam :(

És nehéz beszerezni.

2020. jún. 9. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:
:) és mit gondolsz az egy ropi naplójáról? megveszed a 15 könyvet és aztán a felét odaadod. Én nem adnám oda senkinek sem.
2020. jún. 9. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ad 2... Jelenleg 2 könyvet olvasok. Mind2 ingyen könyv volt: tekintve, hogy lopottak. És telefonon olvasom epubban.

Sajnos erre is rákényszerülök.

Ad 3 : diákként Szabó Ervin könyvtár tag voltam. Szuper olcsón olvastam könyveket és jutottam ha kelett meghosszabbíottam a kölcsönzési időt.

Nagyon hálás vagyok, hogy támogatták a diákokat. Szuper jó dolog a könyvtár!

2020. jún. 10. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Na jó, fáradok... Kihagyok szavakat és félre pötyögök... Ideje fellőnöm a pizsit.

A könyvtáraknak nézz utána!

2020. jún. 10. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Szinte nincs is olyan könyvem otthon, amit csak 1x olvastam el. Ha később csak részleteiben is, de mindig bele-beleolvasgatok. A régebbi könyveket sok év elteltével újraolvasni pedig kellemes érzés (akárcsak egy film esetében), főleg úgy, hogy egyes részleteire már nem is igazán emlékszem.
2020. jún. 10. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a papíralapú könyveket, de mert iszonyatosan drágák, azt csinálom, hogy elolvasom könyvtári könyvként, és ha azok után is él a szerelem, akkor veszem meg. Figyelem az akciókat és az antikváriumokat.
2020. jún. 10. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!