Én szeretem. Persze sok a szenny, de vannak nagyon jó, igényes történetek is. Maga az alkalmazás jó, csak az ott található szörnyű 'könyvek' miatt utálják annyian. Én pl inkább csak írok, esetleg elolvasok egy-egy könyvet, meg néhány vicces vagy rajzos könyvet megnézek, erre a Wattpad tökéletes.
2020. jún. 9. 11:56
2/10 anonim válasza:
Én is szeretem, és ha keresek, találok jó könyveket. Bár én is főleg írok.
2020. jún. 9. 12:18
3/10 anonim válasza:
Én nem szeretem, szerintem a Merengő sokkal igényesebb, és ott mondhatni megkövetelik, hogy ne szemét legyen, amit feltöltesz.
Persze tudom, hogy Wattpadon is vannak jól megírt és színvonalas írások (bár azért a „könyv” szó használatát így is túlzásnak tartom). Ki lehet fogni őket, én is olvastam már nagyon jó sztorit Wattpadon.
Valahogy viszont mégis úgy érzem, hogy magyar nyelven a Merengő, angolul pedig az ao3 az, amit komolyabban vesznek az emberek.
Bár azt is hozzá kell tennem, hogy ezen a két oldalon az idősebb korosztály van jelen inkább, míg Wattpadon inkább a tinik és fiatalabbak.
2020. jún. 9. 17:41
4/10 anonim válasza:
Én is szeretem, de egyet kell értenem azzal, hogy a merengőn igényesebb munkák vannak. Persze, wattpadon is van nagyon sok jó könyv, tudok mondani példákat is. De ugyanakkor szennyekre is tudok példákat mondani sajnos.
2020. jún. 9. 18:30
5/10 anonim válasza:
A Wattpad kb. szabadon használható, a Merengő és az AO3 pedig moderátori megerősítéssel működik, és sokkal komolyabban is veszik magukat az írok, ezért színvonalasabb. Nagyon kevés a jó iromány a Wattpadon, ami a Merengőn/AO3-on egy középkategória, az a Wattpadon már kb. a csúcs.
2020. jún. 9. 20:31
6/10 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele, bár rengeteg a szemét, főleg a magyar részen. De szívesen használom, mert könnyen lehet feltölteni rá. Bár egy moderátorcsapat a magyar részlegre is ráférne. De egyébként különösebb problémám nincs vele, mert a sok szenny között rengeteg a minőségi írás is.
2020. jún. 10. 17:26
7/10 anonim válasza:
Én nekem sincs vele semmi bajom, még szeretem is.
Igen, sok a szenny.
Viszont találtam egy olyan profilt, ami segít kiemelni a minőségi, magyar írásokat. Best Of Wattpad Hun néven van fent ha jól emlékszem. Ott találtok sok jó írást mindenfèle műfajban. Érdemes oda felnézni :’D
2020. jún. 10. 17:47
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok:
BestofWPHun a neve, most néztem meg
2020. jún. 10. 17:48
9/10 anonim válasza:
A 6-os vagyok. A BestofWPHun ráadásul minden hónapban szervez versenyt is, ahová bárki beküldheti az írását. Minőségi kritikát kap + az első három helyezett díjban is részesül. Én a júniusira beküldtem egy fanficemet. Annyi a kikötés, hogy minimum öt fejezetnek kell meglennie.
2020. jún. 10. 18:48
10/10 uloner47 válasza:
Nagyon szeretem a wattpadot sok a szenny ahogy mondtátok írni szoktam meg olvasni de inkább írni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!