Mi a véleményetek a Wattpadról?
Bon. A Wattpad a történetek tárháza, tálálhatsz jókat és búnrosszakat egyaránt. Hogy megéri-e publikálni? Ha lány vagy lehet esélyed, legalább is nagyobb, mint egy fiú írónak, de még így is jónak kell lenned, hogy a topra kerülj. Helyesírás? Na ez valami érdekes dolog. Engem speciál nem zavar, ha valaki nem ír helyesen ( nekem is szar a helyesírásom ) csak a nagyon durva hibákon tudok ki akadni. Természetesen elég sok az olyan író aki nem tökéletesen ír, de kérlek! Ez egy olyan app, amin tinik írnak, csak nem várhatja el tőlünk a világ, hogy lenyeljünk egy helyesírási szótárat? Szerintem a top három stílus ez:
- Romantikus
- Fanfiction
- Fantasy
Ezek a fajták dominálnak, szerintem. Asszem ennyi lenne. Remélem segítettem.
14/f
Érdekes a Wattpad, be kell, hogy valljam.
Tetszik, mert vannak érdekes történetek, csak az zavar, hogy a magam 20 évével már lassan idősnek érzem magam ott a "kicsik" mellett - értsétek jól. ^^"
Ezen az oldalon, ahogyan tapasztaltam, van sokféle történet, van, aki tényleg saját életét írja le, van, aki valami kisebb regényt, van, aki meg hosszabbat - ezek vagy jók, vagy nem. A helyesírás is többrétű.
Valakinél jó, valakinél rossz, valakinél hányadék. Változó.
Egyébként azt kell, hogy mondjam, az ilyen topkategóriákban több helyesírásban és fogalmazásban gyenge történetet találni - vagy olyan történeteknél, amik felnőtt kategóriának számítanak. Na, vajon miért? Mert a kis 10 éves is simán ír +18-as szexuális tartalommal bíró történetet úgy, hogy még a muszáj szót se tudja helyesen leírni, se normális mondatot összehozni, hogy a többiről ne is beszéljek.
Ez a negatívum ne vegye el a kedved, ha kiakarod próbálni - vagy ha már kipróbáltad, én csak leírom, mit látok, tapasztalok ott.
A kedvet más tudja elvenni: az igénytelen, hibáktól hemzsegő történetek gyakorta rendelkeznek nagy nézettséggel, míg a tényleg jó történetszálú, jó helyesírású írások meg jó, ha egyáltalán megnézi valaki.
Tapasztalat, láttam nem egyszer. Ez kicsit idegesít, de ez már az én dolgom.
Remélem, segíthettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!