Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Wattpadról?

Mi a véleményetek a Wattpadról?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszik? Megéri oda publikálni? Milyen stílus dominál főleg? Az írók többsége tényleg tud fogalmazni, vagy csak inkább amolyan blogot vezetnek az életükről, nem túl bő szókinccsel és helyesírási hibákkal teletűzdelve?

2017. jan. 16. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Bon. A Wattpad a történetek tárháza, tálálhatsz jókat és búnrosszakat egyaránt. Hogy megéri-e publikálni? Ha lány vagy lehet esélyed, legalább is nagyobb, mint egy fiú írónak, de még így is jónak kell lenned, hogy a topra kerülj. Helyesírás? Na ez valami érdekes dolog. Engem speciál nem zavar, ha valaki nem ír helyesen ( nekem is szar a helyesírásom ) csak a nagyon durva hibákon tudok ki akadni. Természetesen elég sok az olyan író aki nem tökéletesen ír, de kérlek! Ez egy olyan app, amin tinik írnak, csak nem várhatja el tőlünk a világ, hogy lenyeljünk egy helyesírási szótárat? Szerintem a top három stílus ez:

- Romantikus

- Fanfiction

- Fantasy

Ezek a fajták dominálnak, szerintem. Asszem ennyi lenne. Remélem segítettem.

14/f

2017. jan. 16. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első: miért számítana bármi a szerző neme? Bár ha tényleg számít, akkor ez is egy válasz a kérdezőnek, mert akkor az olvasók sem lehetnek többek 14-nél, vagyis ha másoknak akar írni, ne ezt válassza. Azonban még így sem értem, nem lehet olyan nehéz elrejteni a személyes adatokat vagy eladni magad lánynak. Hogy nem "lányos" témákat írsz, az szémíthat, mert ha a felhasználók többsége lány, akkor valószínűleg kevésbé vevőek a "fiús" témákra - utóbbit igazolja, hogy a domináns zsánerek is fiatal lány olvasókat sejtetnek.
2017. jan. 16. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a Wattpad, be kell, hogy valljam.

Tetszik, mert vannak érdekes történetek, csak az zavar, hogy a magam 20 évével már lassan idősnek érzem magam ott a "kicsik" mellett - értsétek jól. ^^"

Ezen az oldalon, ahogyan tapasztaltam, van sokféle történet, van, aki tényleg saját életét írja le, van, aki valami kisebb regényt, van, aki meg hosszabbat - ezek vagy jók, vagy nem. A helyesírás is többrétű.

Valakinél jó, valakinél rossz, valakinél hányadék. Változó.

Egyébként azt kell, hogy mondjam, az ilyen topkategóriákban több helyesírásban és fogalmazásban gyenge történetet találni - vagy olyan történeteknél, amik felnőtt kategóriának számítanak. Na, vajon miért? Mert a kis 10 éves is simán ír +18-as szexuális tartalommal bíró történetet úgy, hogy még a muszáj szót se tudja helyesen leírni, se normális mondatot összehozni, hogy a többiről ne is beszéljek.

Ez a negatívum ne vegye el a kedved, ha kiakarod próbálni - vagy ha már kipróbáltad, én csak leírom, mit látok, tapasztalok ott.

A kedvet más tudja elvenni: az igénytelen, hibáktól hemzsegő történetek gyakorta rendelkeznek nagy nézettséggel, míg a tényleg jó történetszálú, jó helyesírású írások meg jó, ha egyáltalán megnézi valaki.

Tapasztalat, láttam nem egyszer. Ez kicsit idegesít, de ez már az én dolgom.

Remélem, segíthettem.

2017. márc. 18. 15:06
 4/4 anonim válasza:
Én is belekötnék hogy a szerző neme miért számít? Van két iker pár akik spanyolok fiúk és több ezren szeretik és olvassák őket.
2017. aug. 30. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!