Van értelme írnom?
Szerintem magad szórakoztatására és a fejlődésért érdemes írnod.
Pláne ha kezdő vagy, ne legyenek nagy elvárásaid az olvasóközönség részéről. Ha meg csak azért írnál, hogy legyen ismert a sztorid, akkor nincs sok értelme...
Egyetértek az előzővel. Ha élvezed, hogy írhatsz, akkor már van értelme írnod.
Ha esetleg elküldöd privátban a könyv címét, vagy ilyesmi, szívesen mondok véleményt róla :)
Szia!
Nem tudnád esetleg belinkelni?
Csak mert így nem találom
Szia ismét!
Szóval beleolvastam a könyvedbe. Én is kezdő "író" vagyok, ezért komoly szakszavakkal nem dobálózhatok, viszont nekem eddig tetszik a történeted. Persze vannak benne apró hibák, de ezzel tapasztalataim szerint minden kezdő így van, és minél többet írsz, annál jobban fog menni. Alapjába véve szerintem egy jó kis történetet osztottál meg a világgal, ne foglalkozz azzal ha esetleg valaki mond valami nem éppen kedveset a könyvedről, mert egyátalán nem rossz, sőt úgy vélem, hogy van tehetséged az íráshoz. Szóval csak így tovább, egy hűséges olvasót és vote-ólót pedig biztosan szereztél szerény személyemben. :)
kis cuki, gyerekes történet :)
sok a vesszőhiba, ha nem fortyansz fel attól, hogy szembesít valaki a hibáiddal, és szeretnéd, akkor leírom a konkrétumokat. de csak akkor ha szeretnél tanulni belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!