Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Folytassam az írást vagy...

Folytassam az írást vagy keressek új álmot?

Figyelt kérdés

Őszínte válasz kérnék, mert tényleg eljutottam arra pontra, amikor már nem bánom, hogy abbahagyom, de viszont nem akarom befejezni végleg, ha lehetséges hogy teljesüljön.

Itt a link a "legjobb" munkám két fejezetéről:

[link]

2020. máj. 27. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Soha ne add fel az álmodat!! Mivel őszinte véleményt kértél, elmondom, ez nekem annyira nem tetszett, de rossz sem volt. Véleményem szerint egyáltalán nem vagy reménytelen eset, sőt!

Szerintem ha tényleg ez az álmod, akkor csak a saját véleményeddel törődj!Ott van példának JK Rowling HP-je! Nem tudom tudod-e, de egy csomóü kiadó visszautasította Rowling könyvét, és most mégis világsláger! Ne foglalkozz mások véleményével, csak a magadéval! Ha pedig elbizonytalanodsz, menj írótanfolyamra, új ötleteket gyűjetni, Képezni magad! Sok sikert!

2020. máj. 27. 16:09
 2/6 b1812567 ***** válasza:
100%

Korábban már kértél véleményeket erről az írásról.

Őszintén? Nos, nem sokkal lett jobb. Valójában borzalmas. És még csak nem is a helyesírás a fő probléma.

Ha továbbra is írni akarsz, szerintem előtte olvass sokat. Nem neten, fanfictiont vagy hasonló, hanem jól megírt szövegeket.

2020. máj. 28. 09:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Nehéz eldönteni ebből, most kinek higgyek? Hát azért köszi a válaszokat.
2020. máj. 28. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom a véleményem.

Ne mások véleményéré építs. Szerintem minden elérhető, egy álmot soha nem kellene feladnod, akár látszik az érkezett siker akár nem. Van akinek egyből sikerül, van akinek nincs türelme kivárni. Hogyha igazán akarod, és élvezed is csinálni, hát csináld. Ha már nem akarod, hagyd abba. Minden aminek történnie kell veled az életedben, előbb utóbb meg fog történni. Lehet hogy csak időt kell adnod magadnak, lehet hogy tényleg csak egy kisebb álom volt, akkor majd később megtalálod az utad. De ne az alapján döntsd el hogy mit mondanak mások az írásodról. Mások véleménye csak annyiban kellene hogy befolyásoljon, hogy megfogadod a tanácsokat, és keményen dolgozol a hibáid kijavításán. Lehet hogy mocskosan sok idő lesz, és belehalsz kétszer, de el fogod érni a célod, vagy ha nem is, valami még jobbat fogsz kapni belőle.

Nagyon sok sikert kívánok! :)

2020. máj. 28. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

ne add fel az álmod

addig írj amíg te élvezed

2020. máj. 29. 09:10
 6/6 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy ez olyan szűk réteget érdekel, hogy továbbgörgetnek. Olvasni se szeretnek, nem hogy ezt a kategóriát. Sci-fi filmet is egy bizonyos típus néz. Az olvasóknak pedig még kevesebb részét érinti meg, mert nem bulvár, nem szex, nem gyermeknek való, stb. Sőt! Kevesen tudnak úgy olvasni, hogy maguk elé képzeljék akárcsak a főhőst. Saját szórakoztatásnak, hobbinak jó, de nehezen hinném, hogy ebből meg lehet élni.
2020. jún. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!