Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik számodra a legjobb...

Melyik számodra a legjobb könyv, amit valaha olvastál?

Figyelt kérdés
Kiolvasom.

2020. máj. 4. 19:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Jasmine Warga, Szívem és egyéb fekete lyukak, meg John Green összes
2020. máj. 11. 00:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Én például a HARRY POTTER -T imádtam,most fogom elkezdeni angolul is.

Amire azt mondom,hogy nem a legjobb jelzővel illetném, de a megrázóval annál inkább, az a SORSTALANSÁG Kertész Imrétől.

Ami tetszett az a TÍZ KICSI NÉGER Agatha Christietől,Clarie Kenneth HOLDFÉNY HAWAIIBAN trilógiája is nagyon tetszett,kusza az egész a végére, de mégis nagyon élvezetes(legalábbis így évek távlatából úgy rémlik imádtam).

A VIRÁGOT ALGERNONNAK is szerintem pazar kis könyv,ami amennyire felemelő,a végére annyira szomorú.

Orwell 1984,ÁLLATFARM.

Móricz Zsigmond ÁRVÁCSKA című könyve is nagyon megrázó,az egyik legjobb olvasásom.

Péterfy-Novák Éva APÁD ELŐTT NE VETKŐZZ című könyve is nagyon brutális.

És természetesen nagyon sok Stephen King, így például a RAGYOGÁS, CARRIE, BLAZE, CHRISTINE.

Ha érdekelnek a könyves tartalmak(vagy akár bárki mást) instagramon a @365oldal nevű oldalon talál könyvajánlókat.

2020. jún. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!