Krúdy Gyula könyvtár nyitvatartás?
Könyvtáros vagyok, de nem ott. A jelenlegi helyzetben már március 16. 12 órától határozatlan időre bezártunk. Volt egy kormányzati ülés, amelyen eldöntötték, hogy minden kulturális intézménynek és közösségi térnek be kell zárnia.
Szerintem, mint nálunk is, kell lennie ügyeletnek. Hívd fel őket, kérj hosszabbítást.
Tisztelt Olvasónk!
Köszönjük kérdésétí így még egy internetfelületen látszani fognak a rendkívüli időszakban érvényes szabályaink és az elérhetőségeink.
Az elektronikus postafiókkal rendelkező olvasóknak, illetve a hírleveleinkben kiküldtünk egy közleményt, amelyet itt is közzéteszek:
A várpalotai Krúdy Gyula Városi Könyvtár – a 40/2020. (03.11.) kormányrendeletre hivatkozva – 2020. március hó 17. napjától határozatlan ideig zárva tart.
A könyvtári tagságok, olvasójegyek, illetve a kikölcsönzött könyvek és egyéb dokumentumok lejárati idejét a könyvtár automatikusan meghosszabbítja. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.
Elérhetőségek:
konyvtar@krudylib.hu
0630/613-6736 (08:00–16:00-ig)
Közösségi oldalunkon: [link]
(Messenger-üzeneteket is fogadunk)
ÜDvözlettel:
Budai László
Könyvtárvezető
Pontosan, ahogy az előző írja! semmi sem fejlődik a városban, és ott van pl a kerékpárút! Senki sem kérte, sok fát kivágtak és a kutya sem használja!
Volt tavaly ősszel az a felmérés. Mi is kitöltöttük a felmérést, válaszoltunk a kérdezőknek, ha jól tudom a lakosság 90% feletti része elutasítja a vár előtti terület átalakítását. De a polgármestert nem érdekli nagyon. Pedig senkinek sem tetszik, hogy lekövezik. Mindenki a virágokat akarná vissza. Anyámék is költözni akarnak a városból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!