Hol tudom megvenni a Witcher könyveket?
Egész pontosan a harmadik kötetet szeretném,ahol a sorozat történései folytatódnak. Ha lehet minél hamarabb.:D Teljesen belehabarodtam a sorozatba és nem szeretnék várni a folytatásra. A helyi könyvesboltokban csak az új kiadás első kötete van meg és megrendelni sem tudom őket sehol, mimdenhol csak "feljegyezhető" Hát köszönöm szépen. Én meg pdf.-ben nem szeretek olvasni. Tökéletes lenne a régi kiadás is, hol találhatom meg? Könyvtárban esetleg érdemes próbálkozni?
Köszi a gyors válaszokat, pangok nagyon :D
Próbáld meg könyvtárban, bár nem tudom mennyi az esélye, hogy meglesz nekik és még nem kölcsönözte ki senki. Én a Fszek könyvtárait néztem, pár helyen megvolt, de mindenhol ki volt éppen kölcsönözve és még várólista is volt rá.
Az a baj, hogy most éppen kiadóváltás van, a Gabo vette át és ha jól tudom kb. havonta fogják kiadni a részeket, és most februárban még csak a második jön. Én is belefutottam ebbe, pont most kezdtem el olvasni, amikor kb. megszerezhetetlenek a könyvek, és végül csak pdf-ben sikerült elolvasnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!