Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudom megvenni a Witcher...

Hol tudom megvenni a Witcher könyveket?

Figyelt kérdés

Egész pontosan a harmadik kötetet szeretném,ahol a sorozat történései folytatódnak. Ha lehet minél hamarabb.:D Teljesen belehabarodtam a sorozatba és nem szeretnék várni a folytatásra. A helyi könyvesboltokban csak az új kiadás első kötete van meg és megrendelni sem tudom őket sehol, mimdenhol csak "feljegyezhető" Hát köszönöm szépen. Én meg pdf.-ben nem szeretek olvasni. Tökéletes lenne a régi kiadás is, hol találhatom meg? Könyvtárban esetleg érdemes próbálkozni?

Köszi a gyors válaszokat, pangok nagyon :D

2020. febr. 9. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg könyvtárban, bár nem tudom mennyi az esélye, hogy meglesz nekik és még nem kölcsönözte ki senki. Én a Fszek könyvtárait néztem, pár helyen megvolt, de mindenhol ki volt éppen kölcsönözve és még várólista is volt rá.

Az a baj, hogy most éppen kiadóváltás van, a Gabo vette át és ha jól tudom kb. havonta fogják kiadni a részeket, és most februárban még csak a második jön. Én is belefutottam ebbe, pont most kezdtem el olvasni, amikor kb. megszerezhetetlenek a könyvek, és végül csak pdf-ben sikerült elolvasnom.

2020. febr. 11. 08:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, végül én is nekiálltam pdfbe,jobb híján. Remélem hamar kijönnek azért.
2020. febr. 13. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez a problémám, én is hülye pdf-et olvasok :(
2020. febr. 27. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Gabo Kiadó
2022. jan. 13. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!