Valaki olvasta már a Witcher könyveket?
Ha igen, kifejtenétek a véleményetek róla?
- Mi tetszett benne? Miért?
- Mi nem tetszett benne? Miért?
- Melyik volt a kedvenc részed?
- Kedvenc karakter/ek. Miért szimpatikus/ak?
Kereshettek privátban is. Szívesen beszélgetek hosszabban a könyvekről és persze a játékról is. Bár viszonylag új vagyok a "világában" (?), de néhány karakter kifejezetten szimpatikus (nem a legfelkapottabbak, természetesen).
Most Andrzej Sapkowski (lengyel fantasy író) Vaják sorozatáról beszélünk?
Amennyire meg tudom ítélni a stílusát a regénytől függetlenül, úgy azt mondanám, lényegretörő. Az eseményeket egyszerűen írja le. Mitológia terén jártas,jó kis fantasy.
Sajnos még csak az első könyet olvastam
#1 Igen, arról van szó.
#2 Az nem probléma, ha a játékot illetően túl sok mindent nem tudsz. Még én is csak szárnyat bontogatok ama téren.
Mennyivel szolgál az író több információval a könyvben bizonyos fajokról, vagy karakterekről, mint a játék? Például az elfekről, lásd: Eredin Bréacc Glas, Imlerith, és Caranthir Ar-Feiniel és társai. Ha jól tudom ők például az első néhány részben meg se igen jelennek, balszerencsémre a főhős annyira nem alterál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!