Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vaják (the witcher) könyveket...

Vaják (the witcher) könyveket szeretném elolvasni magyarul, de csak is ebook, pdf vagy mi. Formában. Hol találom?

Figyelt kérdés
A fent említett könyvsorozatot szeretném elolvasni ebook formában, de nem tálaltam sehol. Nem ingyen akarom, fizetnék érte, de nem tálalom sehol. Kérlek segítsetek ha tudtok. Nagyon szépen köszönöm!

2019. dec. 30. 05:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Keresd a helyi könyvtáradban rendes könyvformában. Ha el szeretnéd olvasni, ez a legegyszerűbb módja.
2019. dec. 30. 06:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Könyv formájában bármikor hozzá jutok, de nekem úgy nem megfelelő.
2019. dec. 30. 07:04
 3/6 anonim válasza:
100%
Szia! Ha küldesz egy email címet, elküldöm az összes részt epub formátumban pár napon belül!
2020. jan. 1. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első kötet itt megvásárolható: [link]

A többi most úgy látom, nem elérhető sehol, valószínűleg azért, mert éppen kiadót vált a sorozat (eddig a PlayON adta ki, mostantól a Gabo). Elvileg 2020-ban kijön a teljes sorozat a Gabonál, valószínűleg a papírral kb. egyszerre fog mindig felkerülni az e-verzió.

2020. jan. 2. 01:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Friss infók a kiadótól: [link]
2020. jan. 10. 15:16
 6/6 anonim válasza:
100%
Én is nagyon szeretném a epub változatokat! Írtam privátban emailcímet! :))
2020. jan. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!