Van-e értelme manapság új regényeket írni?
A könyvpiac telített, senki sem olvas ma már, vagy legalábbis az ismerősi körömben 1-2, de ők is a biztosra mennek, ami a bestseller listákon van.
Írtam is egy könyvet, több kiadóhoz is elvittem, válaszra sem méltattak. Ott hever az asztalfiók (meg az internet) mélyén.
2-3 könyvötletem lenne, elég erőteljes történetek, de nem érdekel már, nem akarok időt rááldozni, ha el sem jut a közönséghez.
Van e értelme még írni, vagy másba fektessem a kreativitásom (pl sütés, annak van látszata)?
Ma már senki sem olvas?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
Javaslom, hogy fáradj be egy budapesti könyvesboltba és mérd fel a forgalmat, vagy csak szállj fel az egyik buszjáratra, és figyeld meg, milyen sokan olvasnak útközben.
Az, hogy kiadótól nem kaptad meg a kívánt figyelmet, még nem jelenti azt, hogy nincs igény új regényekre, hanem talán csak a tiéd nem volt a legerőteljesebb.
hmmm,imádok olvasni,DE szerintem az ekönyv kiadatás vásárlás jobb.
Nem sérül a könyv,a gerinc,minden lap megvan.
Gyorsabban házhoz ér.
Annyi eszközre -példány van ahányat szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!