Hány éves korban ajánlanátok elolvasni a Twilight saga össz. Részét?
Figyelt kérdés
Én már kiolvastam az 1. részt 2. részt 3.részt most olvasom 4. rész megvan azt csak nézegetem XD. Csak gondolom megkérdezem h ti hány éves korban ajánlanátok elolvasni őket
az életkorom meg majd elmondomm XD
2010. júl. 24. 12:55
11/22 anonim válasza:
Szerintem 14.
De ha 10 éves vagy, akkor is elolvashatod, nincs benne semmi durva.
12/22 anonim válasza:
Én 12 és 13 éves koromban olvastam el. (Ezt a sok szmájlit meg szerintem lassan mellőzhetnéd.)
13/22 A kérdező kommentje:
nah jó
4. es vok
4 nap alatt olvastam ki az 1. részt
2. at 3 nap alatt
2010. júl. 31. 22:04
14/22 anonim válasza:
Szerintem ezt a szart egy 8 éves is felfogja. 15 év fölött viszont egyenesen szomorú, ha valakinek ez tetszik.
15/22 anonim válasza:
Én ugyan nem szerete, de olvastam. És én is azt ajánlom, hogy semmilyen korban inkább...
16/22 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy semmilyen korban nem ajánlom:D
17/22 anonim válasza:
Hát...Az én (nagyon zseni) magyar tanárom elolvasta kíváncsiságból. És nagyon gagyi mert: a közepe ami igazán hasonlít egy könyvhöz, az eleje/vége csak hozzá íródott, és az csak "töltés". Én úgy tudom, hogy az író a közepét megálmodta, a többit hozzárakta. És ennek a sorozatnak az az értelme,hogy minél többet adjanak el...
18/22 anonim válasza:
Előző vok ez elmaradt:
Szal mindegy,hogy mikor olvasod,haszna nem lesz.
19/22 anonim válasza:
Szerintem olyan 12 felett. Azért mondanám a 12-t mert vannak benne olyan érzelmek, amiket egy kisgyerek még képtelen megérteni. Én szeretem a twilightet, meg a harry pottert is szerettem, és szeretem a klasszikusokat is. Én olyan ember vagyok, aki nyitott a világra, bármit elolvasok, hiszen amíg nem olvasom nem mondhatok róla véleményt. Az meg, hogy sokan olvassák...istenem. Az egri csillagokat is sokan olvassák, attól még nem lesz rossz könyv. Én 19 vagyok, és örülök, hogy vannak ezek az ún. siker könyvek, mert legalább a fiatalok olvasnak. És ha mást nem azt megtanulják, hogy fogalmazzanak rendesen, mondjuk én személy szerint annak is örülnék, ha ezeket a könyveket idegen nyelven olvasnák, így még a nyelvtudások is javulni.
20/22 anonim válasza:
A könyv hátulján ez áll "Tizenhat éves kortól ajánlott"
De ez csak egy dolog... Nővérem(32éves) az Unokahugaim (12-14) és Én(22) is kiolvastuk az összes részt!:)) És nem tudnám eldönteni melyikünk rajong érte a legjobban..:D Ez kortól független dolog! Szuper jó könyv!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!