Hány éves korban ajánlanátok elolvasni a Twilight saga össz. Részét?
Én már kiolvastam az 1. részt 2. részt 3.részt most olvasom 4. rész megvan azt csak nézegetem XD. Csak gondolom megkérdezem h ti hány éves korban ajánlanátok elolvasni őket
az életkorom meg majd elmondomm XD
Mivel ma ez a divat,így akkor olvassa mindenki amikor úgy érzi akarja.De ajánlani nem ajánlom senkinek..Bár nem olvastam(az első rész fimben több mint elég volt) nekem egy limonádénak tűnik,és nem tartanám a klasszikusok közé..Most a vámpír láz korszaka van..De egy előnye ennek a "izének" is van..Legalább olvassák,és talán általa több lesz a szókincsük a fiataloknak,és talán megtanulnak általa helyesen írni is..
De ennél ezerszer jobb könyvek is vannak amikből tanulni,okosodni is lehet...
csak kérdezem:Vége van a Harry kokler láznak??
Sehány éves korban..Ritka szar film már amennyit láttam belőle..A könyv se lehet jobb.
Komolyan a paródiája jobban tetszett..
Vampires Suck ( Szívnak a vámpírok)
szomojú vok aki azt írja h szar
nekem teccik csak nem az a szőrös szar edward
hanem a...
XD XD XD
Amint megjelenik egy új Twilight könyv, a gimiben minden 5. embernek azt látom a kezében. Én a könyveket kedvelem, egyszer el lehet olvasni, de senki nem hagy ki semmit, aki nem olvassa el. Am meg nem úgy kell felfogni, mint egy vámpíros könyvet, arra ott van a Darren Shan, hanem mint egy középszerű romantikus regényt.
A mi baráti körünkben a fele elolvasta. 17/L
(U.i.: A film egy nagy kalap szar, csak úgy lehet élvezni egy kicsit is, ha elolvastad előtte a könyvet - tudom az elsőt láttam könyv nélkül és könyvvel is)
Hát látom, hogy a kommentelők többsége oltja a könyvet/filmet. Holott nem az volt a kérdés, hogy ki szerint jó ki szerint nem.
Én úgy vélem, hogy ha 11 éves vagy akkor 11 évesen olvasod el. Semmi olyan nincs benne, ami korhoz köthető lenne. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!