Elolvastam a Twilight részeit és nagyon tetszettek. Ajánlanátok hozzá hasonló könyveket?
Most vettem meg Steph Meyer egy másik könyvét. Egyáltalán nincs sok köze a "Twilight" sorozathoz, de ígéretesnek tűnik. :)
A burok
H.
A burok című könyvet még nem olvastam, de alig várom, hogy megszerezzem...
A vámpíros könyvet már letöltöttem és elkezdtem olvasni :)
Köszi a válaszokért:D
Hogy állsz A burok-kal??
H.
Ui.: én azért sajnálom, hogy nem hagyták meg A Lélek címet
A Burok c. könyvet éppen most fejeztem be nekem nagyon tetszett, ajánlanám másoknak is : )
(Egy kicsit elgondolkodtató)
És tényleg kár, hogy nem hagyták meg A Lélek címet... : )
Már én is végénél tartok! :D
Egyébként először leraktam, nem nagyon fogott meg. De kíváncsiságból továbbolvastam... és most már a buszon, a fürdőkádban, kaja közben... bármikor van 10 percem, előveszem olvasni.
Tényleg annyira elgondolkodtató (ahogy írtad)... örülök, hogy megvettem ezt a könyvet. :D
Alig várom, hogy valami újjal jöjjön elő az írónő. :D
H.
Szintén vámpíros témáról szólnak Darren Shan könyvei. Ez egy könyvsorozat, az első résznek a Vámpír inasa a címe. Én olvastam pár éve szerintem ezek is nagyon jók, tök izgalmasak és vannak bennük hasonló momentumok mint a Twilightben.
Jah és ebből is lesz film :D
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!
: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!