Ti mikor olvastok, hogyan szoktatok a szövegre oda figyelni?
Elképzelem; látom-hallom, amit olvasok.
Elkalandozni akkor szoktam, ha valamiért kicsit unalmasnak tartom a könyvet/könyv adott részét. Most olvasok egyet, ami hát nem azt mondom, hogy nem tetszik, mert így nem igaz, de még az a régi tempójú és stílusú regény, ami mai fejjel már-már vontatott. Nehezen haladok vele, de becsületből nem akarom félbehagyni. Na, ennél előfordul, hogy elkalandozok, de erre nem vagyok büszke.
Persze, hogy nem. :)
De ez egy filmnél is előfordulhat simán, ha épp nem tetszik annyira. Egy igazi izgalmas és lebilincselő könyv felett nem fogsz elkalandozni, az is biztos.
Én most egy sorozat alapján kezdtem ezt el olvasni, és lehetett tudni, hogy ez nem az eseménydús regények közé tartozik, inkább tele van leírásokkal, történelmi eseményekkel... Igazából nem szeretem annyira ezt a stílust/műfajt, de ezt a könyvet szeretném elolvasni azért.
Ilyenkor egyébként megoldás: párhuzamosan valami könnyebbe is belekezdeni, és az akkor majd "átlendít". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!