Melyik a kedvenc könyvetek?
Figyelt kérdés
Valójában ötletek kellenek. Tudnátok adni tippeket jó könyvekre? Pl.: alap olvasmányokat, amiket mindenkinek el kellenne olvasnia. Olyat amiből lehet akár még tanulni is. Nemrég olvastam pár könyvet, ami tetszett. ILyeneket például: A Méhek Története, Száll a Kakukk Fészkére, A Mester és Margarita, Gépnarancs, A Hobbit, Harcosok Klubja....2020. jan. 4. 22:40
2/5 anonim válasza:
Móricz-Árvácska, Orwell-1984, Klebold-Napsugaram, Sinha-Valamikor ember voltam, Kampusch-3096 nap, Márquez-Szerelem a kolera idején
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Nekem az egyetlen ilyen témájú könyvem a "Tizenhárom okom volt".
Ugyan régebben olvastam de számomra a depresszió jeleinek felismerése az amit ebből lehet tanulni.
5/5 anonim válasza:
Molnár Tóni: Tépődések
Szerintem nagyon szépen hozza a kamaszkor életérzését. Mostanában került fel Scribd-re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!