Melyik könyvet olvassam ez után? (HELP! )
Az van hogy most kezdtem el a végzet ereklyéinek az utolsó részét olvasni. Ez után mit kéne olvassak? A pokoli szerkezeteket vagy a gonosz fortélyokat? Mert én az egészet nem ertem. Elméletileg a mennyei tűz városában benne van a többi történetből is...na de miutan ezt kiolvastam melyiknek álljak neki?
(Ja és egy kérdés zárójelbe: a mennyei tűz városában Emma 12-13 éves?)
Gonosz fortélyokat szerintem.
Úgy emlékszem 12. Julian biztosan annyi, és úgy rémlik egyidősek.
Kronológiai sorrend:
Pokoli szépeket étek
Végzet ereklyéi
Gonosz fortélyok
De ha már elolvastad a végzet ereklyéit, utána mindegy milyen sorrendbe olvasod. Meg fogod érteni.
Én személy szerint azt mondanám, hogy a pokoli szerkezeteket olvasd el előbb, mert sok utalás lesz benne a végzet ereklyéire és a gonosz fortélyokra.
De mondom, a sorrend mindegy. Én például a gonosz fortélyokkal kezdtem, és így haladtam visszafelé a kronológiai sorrendben. Minden hogy élvezhető, összefüggő és egymásra épülő csodás regényt, egy egész világot fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!