Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehetne magyarországról...

Hol lehetne magyarországról beszerezni a JoJo Part 7: Steel Ball Run mangát angol fordításban?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen keresgéltem már és csak jóminőségű pdf eket találtam, de fizikai formályában sehol nem lelem. Kezdek attól tartani hogy angol verzióban nem létezik még hivatalos manga. Nem vagyok túlzottan ismert hogy ezt miként lehetne igazolni, kérlek segítsetek :D.

2019. okt. 6. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én se találtam sehol :/
2019. okt. 7. 06:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
hivatalosan a VIZ Media adja ki, ők a honlapjuk szerint most tartanak a part 4 harmadik köteténél. tehát egyelőre sajnos sehol.
2019. okt. 7. 08:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Ezesetben türelmetlenségemből fakadóan maradok a gép/teló ról való olvasásnál :D

Hogy hozzá tegyek valamit itt vannak igen jó minőségű scanek angol fordítással: [link]

2019. okt. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!